Gezichtsbehandelingen

Voor de behandeling

Bij Bodylight Skincare zijn de gezichtsbehandeling gericht op huidverzorging en -verbetering, voor ieder huidtype. Voordat ik ga behandelen bespreken we eerst samen de wensen en verwachtingen. Daarna maak ik een huidanalyse en bekijk in de conditie van de huid. Op basis van deze aspecten stellen we samen een persoonlijk behandelplan samen met de best passende producten, voor het mooiste resultaat.

Glow Boost

De Glow Boost gezichtsbehandeling is geschikt voor de doffe huid om zijn natuurlijke glans weer te herstellen. Door de natuurlijke papaya en ananas enzymen worden de dode huidcellen van de huid verwijderd. Bovendien stimuleren de enzymen de huidvernieuwing. Hierdoor zal de natuurlijke glans van de huid worden hersteld.

Anti-aging gezichtsbehandeling

Stoor je jezelf aan pigmentvlekken, rimpels of verslapte huid in het gezicht? Dan is de anti-aging gezichtsbehandeling iets voor jou. Doormiddel van de anti-aging peeling krijgt de huid een glad en stralend resultaat en wordt de huidtint geëgaliseerd. Daarnaast worden de grove poriën in het gezicht verminderd.

Reinigende gezichtsbehandeling

De reinigende gezichtsbehandeling is perfect voor de onzuivere huid. Door de reinigende peeling worden de grove poriën verminderd en gereinigd, de dode huidcellen verwijderd, de talgophoping opgelost en de talgproductie geremd.

Acne gezichtsbehandeling

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.