Permanente ontharing

Plasmalite

Het is niet makkelijk om van ongewenste haargroei af te komen. Scheren, epileren of harssen is tijdrovend en ook maar van korte duur. Hier is een alternatief voor: Plasmalite IPL ontharing. De plasmalite is gebaseerd op de nieuwste technologie en maakt het mogelijk om overtollige of ongewenste haargroei veilig en effectief te verwijderen. 

Werkwijze

Voorafgaand wordt er een uitgebreide intake gesprek plaats. Deze is gratis en altijd vrijblijvend. Tijdens dit gesprek bespreken we samen het te behandelen gebied en wordt er een testpatch gedaan. Hierbij wordt er een klein gedeelte behandeld, zodat het effect van de behandeling goed te beoordelen is.

Het is erg belangrijk dat de klant niet in de zon gaat 6 weken voor en na de behandeling. Dit geldt ook voor zonnebanken. De huid moet namelijk zo min mogelijk pigment bevatten, zo is de behandeling het meest effectief en veilig.
Daarnaast is het belangrijk om 6 weken voor en na de behandeling niet te harsen of epileren. Scheren of knippen mag wel. Zo blijft de haarschacht intact en kan het licht goed geabsorbeerd worden.

Het is belangrijk dat de klant 24 uur voor de behandeling het te behandelen gebied scheert. 

Voor de behandeling wordt een speciale bril op gezet, ter bescherming van de ogen. Daarna wordt er een laag gel aangebracht op het te behandelen gebied. Dit zorgt voor het geleiding van licht en de koeling van de huid. Hierna volgt het plaatsen van de kop waarna een flits wordt gegeven. Dit kan prikkelend aanvoelen. Zo wordt het hele gebied behandeld. Na de behandeling zullen de haren niet gelijk weg zijn, deze zullen nog moeten uitgroeien. Dit duurt ongeveer 2 weken.

De behandelingen vinden plaats om de 4 tot 6 weken. Het gemiddelde aantal behandelingen ligt tussen de 5 en 8. Dit verschilt per persoon en te behandelen gebied.